Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Abats")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 4132

  • Page / 166
Export

Selection :

  • and

Simple automated wet digestion of animal tissues for determination of seven elements by atomic absorption spectroscopy = Méthode simple et automatisée de minéralisation à sec des tissus animaux pour le dosage de sept éléments trace par spectroscopie d'absorption atomiqueSALISBURY, C. D; CHAN, W.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 2, pp 218-219, issn 0004-5756Article

Determination of carazolol in tissues of pigs by high-performance liquid chromatography = Dosage, par chromatographie liquide haute performance, du carazolol dans les tissus de porcsRUDOLPH, M; STEINHART, H.Journal of chromatography. 1987, Vol 392, pp 371-378, issn 0021-9673Article

THE PREPARATION, MINCING AND CANNING OF BOVINE OFFAL (RUMINAL AND INTESTINAL WALL) FOR HUMAN CONSUMPTION = PREPARATION, HACHAGE ET MISE EN BOITE DES ABATS DE BOVINS (PAROIS RUMENALES ET INTESTINALES) POUR LA CONSOMMATION HUMAINEVAN DER MADE HN; VAN STADEN JJ.1975; J. S. AFR. VETER. ASS.; S. AFR.; DA. 1975; VOL. 46; NO 3; PP. 277-280; BIBL. 7REF.Article

A liquid chill system for rapid cooling of meats = Un système de refroidissement liquide pour le refroidissement rapide des viandesSTERMER, R. A; CAMP, T. H; BRASINGTON, C. F et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 11, pp 871-875, issn 0362-028XArticle

Recherche et dosage des résidus de méthyl-thiouracile chez les bovinsKARAGEORGIS, Marina.1984, 158 pThesis

Optimisation du conditionnement des abats et etude de la croissance bacterienne en vue de valider la DLC des abatsCOPPET, V; CHRISTIEANS, S.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 171-172, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper

Thin-layer chromatography/bioautography method for detection of monensin in poultry tissues = Une méthode de chromatographie en couche mince/bioautographie pour la détection de la monensine dans les tissus de volailleVANDERKOP, P. A; MACNEIL, J. D.Journal - Association of official analytical chemists. 1989, Vol 72, Num 5, pp 735-738, issn 0004-5756Article

Mutagenicity of pan-fried bovine tissues in relation to their content of creatine, creatinine, monosaccharides and free amino acids = Mutagénicité des tissus de viande bovine frite à la poêle en relation avec leurs teneurs en créatine, créatinine, monosaccharides et acides aminés libresREUTERSWARD, A. L; SKOG, K; JAGERSTAD, M et al.Food and chemical toxicology. 1987, Vol 25, Num 10, pp 755-762, issn 0278-6915Article

DE KEURING VAN DE RUNDERUIERS = EXAMEN DU PIS DE LA VACHENOOITGEDAGT AJ.1976; T. DIERGENEESKDE; NEDERL.; DA. 1976; VOL. 101; NO 10; PP. 537-542; ABS. ANGL.; BIBL. 17 REF.Article

Etude de la consommation des abats1986, 84 p.Book

Clenbuterol residue analysis by HPLC-HPTLC in urine and animal tissues = Analyse, par CLHP-HPTLC, des résidus de clenbutérol dans l'urine et les tissus animauxDEGROODT, J. M; WYHOWSKI DE BUKANSKI, B; BEERNAERT, H et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 2, pp 128-131, issn 0044-3026Article

MODIFICATION DES TENEURS EN VITAMINE A ET E DU FOIE DE PORC ET PRODUITS DERIVES AU COURS DE LA CONGELATION ET DE L'ENTREPOSAGEBERNDORFERNE KRASZNER E; SZENTGYORGYI M; SZANTONE NEMETH E et al.1977; HUETOEIPAR; MAGYAR.; DA. 1977; VOL. 24; NO 4; PP. 115-122; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 28 REF.Article

ROUTINEMETHODE ZUR UNTERSCHEIDUNG ZWISCHEN FRISCHER LEBER UND AUFGETAUTER GEFRIERLEBER = METHODE DE ROUTINE POUR DIFFERENCIER LE FOIE FRAIS DU FOIE CONGELE ET DECONGELEHAMM R; MASIC D; SAUER H et al.1975; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 2; PP. 242-247; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 27 REF.Article

THE INFLUENCE OF THERMAL TREATMENT ON THE PHOSPHOLIPIDS IN PIG LIVER = L'INFLUENCE D'UN TRAITEMENT THERMIQUE SUR LES PHOSPHOLIPIDES DU FOIE DE PORCSTOJANOVIC N; RASETA J; PETKOVIC BABIC L et al.1973; ACTA VETER.; YOUGOSL.; DA. 1973; VOL. 23; NO 5; PP. 235-240; ABS. SERBO-CROATE; BIBL. 11 REF.Article

Use of impedance measurements to estimate numbers of antibiotic resistant Salmonella strains = Utilisation de mesures d'impédance pour l'évaluation du nombre de souches de Salmonella résistantes aux antibiotiquesGIBSON, A. M.Letters in applied microbiology. 1988, Vol 6, Num 4, pp 89-92, issn 0266-8254Article

Détection et détermination des résidus d'antibiotiques dans les tissus animauxSENG-HUOR, Tao.1985, 2OO pThesis

EIN MODIFIZIERTES VERFAHREN ZUR ENTNAHME VON GALLENFLUESSIGKEIT FUER DIE AMTLICHE BAKTERIOLOGISCHE FLEISCHUNTERSUCHUNG = UNE TECHNIQUE MODIFIEE DE PRELEVEMENT DE LA BILE POUR L'ANALYSE BACTERIOLOGIQUE OFFICIELLE DE LA VIANDEMARX H.1976; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 77; NO 2; PP. 60-63; ABS. ANGL.; BIBL. 1/2 P.Article

ZUR BEURTEILUNG DES KEIMGEHALTES VON LEBER- UND MILZPROBEN DIE ZUR BAKTERIOLOGISCHEN UNTERSUCHUNG EINGESANDT WERDEN. = EVALUATION DE LA TENEUR EN GERMES D'ECHANTILLONS DE FOIE ET DE RATE SOUMIS A L'ANALYSE BACTERIOLOGIQUESTUKER G; SCHALLIBAUM R; SCHWEIZER et al.1977; SCHWEIZ. ARCH. TIERHEILKDE; SCHWEIZ; DA. 1977; VOL. 119; NO 11; PP. 469-472; ABS. FR. ITAL. ANGL.Article

CONVERSION OF BOVINE DIGESTIVE TRACT INTO HYGIENICALLY ACCEPTABLE, EDIBLE OFFAL = TRANSFORMATION DU TRACTUS DIGESTIF DE BOVINS EN ISSUES COMMESTIBLES, ACCEPTABLES DU POINT DE VUE DE L'HYGIENEHORTON BGW; VAN DEN HEEVER LW.1972; J. S. AFR. VETER. ASS.; S. AFR.; DA. 1972; VOL. 43; NO 3; PP. 251-258; BIBL. 15REF.Serial Issue

Le marché des abats frais et surgelés. 1981-19851986, 44 p.Book

Verteilung der Salmonella-Serotypen in Schlachtkörpern und essbaren Innereien von türkischen Broilern = Serotype distribution of Salmonella in broiler carcasses and edible offal in TurkeyEROL, Irfan; HILDEBRANDT, Goetz; GONCUOGLU, Muammer et al.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 2010, Vol 90, Num 9, pp 106-109, issn 0015-363X, 4 p.Article

Bacteriological quality of «soul foods» from processing plants = Qualité bactériologique des produits de triperie de production industrielleSTEWART, A. W; MARTIN, L. A.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 11, pp 836-837, issn 0362-028XArticle

Polycyclic aromatic hydrocarbons in food products originating from locally reared animals in KuwaitHUSAIN, A; NAEEMI, E; DASHTI, B et al.Food additives and contaminants. 1997, Vol 14, Num 3, pp 295-299, issn 0265-203XArticle

Untersuchungen über den Cadmiumgehalt in Nieren von Schlachtkühen aus Oberbayern = Recherches concernant la teneur en cadmium des rognons de vaches de boucherie en Haute Bavière = Investigations about the cadmium content of meat cow's kidney from Upper BavariaSCHMIDT, H; KLEIN, J; DIRSCHERL, C et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1988, Vol 39, Num 2, pp 47-48, issn 0003-925XArticle

EVALUATION OF TEMEPHOS FORMULATIONS AGAINST AEDES TAENIORHYNCHUS LARVAEFLOORE, Tom; PETERSEN, J; SHAFFER, K. R et al.Journal of the American Mosquito Control Association. 2009, Vol 25, Num 2, pp 215-217, issn 8756-971X, 3 p.Article

  • Page / 166